Політика
26 жовтня 2015
За Сашу Боровика проголосувала майже третина Одеси
Геннадій Труханов поки не добирає достатньої для одного туру кількості голосів.
news-image

Ймовірність другого туру виборів мера Одеси дуже велика. На сторінці Саші Боровика у Facebook з'явилось повідомлення, що одесити матимуть змогу у другому турі чесно обрати мера міста, повідомляє «Єдність».

За інформацією повідомлення, Геннадій Труханов не зміг набрати достатню для однотурових виборів кількість голосів, хоча, за словами опонентів, підкупом, "вкиданням" та саботажем порушував виборче законодавство. Станом на 19:00 26 жовтня прес-служба Боровика повідомляє, що їх кандидат набрав 29,6% голосів, а найближчий конкурент Труханов - 48,2%. На сторінці у соцмережі міститься заява, що Труханов  "домалював собі близько 4-5 відсотків голосів".

Зазначається, що спостерігачі Боровика зафіксували більш як 80 порушень на виборчих дільницях, про що було повідомлено у правоохоронні органи, й винні будуть притягнуті до відповідальності. Саша Боровик також підкреслив, що місцевий осередок БПП "Солідарність" відкрито підтримував на виборах Труханова та домовлявся з корумпованими одеськими чиновниками.

"Ми вважаємо неприйнятним той факт, що керівництво партії "Солідарність" Одеської області підіграє своїм старим знайомим і подільникам. Саботаж з боку, нібито, колег ми випробували протягом усіх передвиборчих перегонів", - наголосив чиновник.

Боровик подякував мешканцям Одеси за підтримку й запевнив, що готовий до другого туру, адже перемога демократичний сил у місті, мовляв, неминуча.