Події
27 жовтня 2015
Людей без перепусток ми пропускати не будемо! - Георгій Тука
Очільник Луганщини розповів про перший день роботи перехода у Станицю Луганську.
news-image

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив про перший день роботи перехода у Станицю Луганську, передає «Єдність».

Сьогодні відкрили перехід в Станиці Луганській. Людей було чимало з обох боків. Нажаль, не зважаючи на чисельні попередження, багато людей були без перепусток. Таких людей ми пропускати не будемо! - зазначив Георгій Тука.

Крім того, очільник Луганщини повідомив, що для тих людей, які стоять у черзі, завтра буде встановлений великий намет з лавами та чаєм.

Як буде функціонувати пункт? Чи будуть відкриті інші пункти перетину? Все це залежить від протилежної сторони. Якщо "мавпи з гранатами" будуть суворо дотримуватись умов припинення вогню - будуть, - запевнив Георгій Тука.

Також він повідомив про те, що найближчим часом будуть запроваджені автобусні маршрути в Северодонецьк та в Біловодськ.

Крім того, Георгій Тука розповів, що вчора підписав Розпорядження щодо відміни заборони на продаж алкоголю в трьох районах області: Попаснянському, Ново-Айдарському та Станично-Луганському.

Ця заборона була запроваджена Генадієм Москалем. Вона відіграла свою позитивну роль. Наразі, часи змінились і вона втратила свою актуальність, - написав Георгій Тука.
Читайте також: На відкритті пункту пропуску в Станиці Луганській присутній Тука з охороною (ФОТО)