Політика
28 жовтня 2015
ЦВК визнала, що в Павлограді має пройти другий тур виборів мера міста
Він відбудеться 15 листопада.
news-image

28 жовтня ЦВК скасувала своє попереднє рішення й повідомила, що другий тур виборів міського голови Павлограда Дніпропетровської області таки відбудеться. Про це повідомляє кореспондент «Єдність» у місті Павлограді.

Сьогодні територіальна виборча комісія Павлограда оприлюднила результати голосування за кандидатів на посаду міського голови. Згідно постанови, у другий тур пройшли: Анатолій Вершина ("Опозиційний блок") – 14130 голосів (34,53%) та Євген Терехов ("УКРОП") –7341 голосів (17,94%). Решта голосів розподілилась між іншими дев'ятьма кандидатами. Такі дані повідомила голова Павлоградської виборчої комісії Любов Комендант. Вона зазначила, що другий тур виборів у місті відбудеться 15 листопада.

Нагадаємо, другий тур виборів мера міста у Павлограді рішенням ЦВК було скасовано через те, що з 90208 мешканців, заявлених до виборів на сайті ЦВК, залишилось на день виборів лише 89959 чоловік. Ситуація  в місті зацікавила представників місії ОБСЄ, тому 28 жовтня вони були присутні на засіданні виборчкому.