Батько Жанни Фріске звинуватив Шепелєва у крадіжці 60 мільйонів рублів
За словами чоловіка, він два тижні пробув у лікарні під крапельницею після серцевого нападу, а коли виписався, то його спіткав новий удар - пропали 20 мільйонів рублів, які збиралися на лікування відомої співачки.
news-image

Як повідомляє «Єдність», про це батько Жанни Фриске заявив у передачі Бориса Корчевнікова "Прямий ефір".

Чоловік запевнив, що він не має відношення до пропажі грошей, але натякнув, що про долю 20 мільйонів може знати тільки телеведучий Дмитро Шепелєв.

За великим рахунком там пропали не тільки ці 20 мільйонів рублів, а набагато більше грошей. Я, звичайно ж, не знаю, скільки саме пропало. Як мінімум, 60-80 мільйонів рублів. Ми ж цими грошима не розпоряджалися. За все платив Шепелєв. Банківські картки Жанни я забрав у Шепелєва тільки 9 травня, коли їздив до Ізраїлю за ліками. Але коли я востаннє їздив за вакциною, хотів оплатити, картки вже не працювали. Вони були порожні, без грошей, - заявив Володимир Фриске.

За словами скандально відомого чоловіка, у Жанни було три банківські рахунки, якими розпоряджався Дмитро.

Ми не мали права до них торкатися. Навіть, якщо я щось купував на свої гроші, чеки віддавав Шепельову. І Діма всі ці чеки збирав для звіту перед "Русфондом". Я знаю, що він у Німеччині для когось зі своїх близьких цією карткою оплачував дорогі ліки. На дуже велику суму", - підкреслив Борис Фріске. - Крім того, пропали гроші Лепса, які артист передав на лікування Жанни. Велика сума! Я запитав: "Діма, де гроші?" А він мені сказав: "Я не знаю! Які гроші?".

Батько співачки стверджує, що Шепелєв змусив Жанну Фріске купити будинок за мільйон доларів, коли артистка вже була хвора.

Читайте також: Сім'я Фріске поскаржилася на Шепелєва в органи опіки