Війна
29 жовтня 2015
Бойовики "ДНР" обладнали польовий табір та мінують місцевість - Тимчук
На полігонах і навчальних центрах у "ДНР" і "ЛНР" терористи продовжують тренування.
news-image

Про це на сторінці Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає «Єдність».

Між Кутейникове і Амросіевкой терористи обладнають польовий табір та позиції для артилерії. Відзначається ведення інженерно-саперних робіт, мінування місцевості. У цьому ж районі зафіксовані 3 од. 152-мм САУ 2С3 «Акація» і 6 одиниць 122-мм САУ 2С1 «Гвоздика», - написав він.

Також Тимчук повідомив, що на ряді полігонів і навчальних центрів в «ДНР» (на захід Єнакієве, Моспине, південніше Старобешеве, н.п. Безіменне та Саханка) і «ЛНР» (Лутугино - Лісове, Антрацит, Краснодон) бойовики організували проведення бойового злагодження підрозділів з виконанням бойових стрільб (включаючи стрільби з озброєння ББМ і танків).

Дмитро Тимчук підтвердив інформацію зі штаба АТО, що протягом останної доби в зоні АТО підрозділи російсько-терористичних військ неодноразово відкривали вогонь зі стрілецької озброєння і автоматичних гранатометів в бік українських позицій. Крім того, зафіксовані бойові зіткнення із застосуванням важкого піхотного озброєння між озброєними формуваннями на території, підконтрольній бойовикам, в безпосередній близькості до лінії фронту.

Читайте також:Бойовики обстріляли українські позиції під Авдіївкою - штаб АТО