Події
30 жовтня 2015
Гранату у подвір'я Садового кинув "айдарівець"-дезертир
Народний депутат з фракції "Самопоміч" Семен Семенченко повідомив, що гранату в будинок мера Львова Андрія Садового кинув військовослужбовець в/ч 2950 Олександр Гжівінскій.
news-image

Як повідомляє «Єдність», про це народний депутат написав на своїй сторінці у Facebook.

Щойно отримав офіційну інформацію з Міноборони по людині, яка кинула гранату в будинок сім'ї Садового. Олександр Гживинскій. Списків в "Айдарі" багато, тому і спочатку виникла плутанина. За офіційною інформації - військовослужбовець в/ч 2950. У серпні 2015 при передислокації батальйону з Новомосковська в Широкий Лан самовільно залишив частину. За інформацією наданою МО - з серпня 2 015 перебуває в розшуку. Ось такий от "протестуючий проти влади" і одночасно зручний виконавець брудних провокацій напередодні виборів", - зазначив Семенченко.

Нагадаємо, вчора ввечері в будинок мера Львова Андрія Садового кинули гранату РГД. Злочинця під час спроби втечі затримали на місці правоохоронці, які здійснювали чергування поруч.

Граната влучила в стіну будинку. В момент вибуху в будівлі перебувала вся сім'я Садового - дружина, п'ятеро дітей та мати дружини. Ніхто з родини мера Львова не постраждав.

Читайте також: З'явилося відео нападу на будинок Садового у Львові (ВІДЕО)