Політика
30 жовтня 2015
Другий тур виборів у Павлограді знову під питанням
ЦВК подала апеляцію у Вищий адмінсуд.
news-image

Скандал навколо другого туру виборів мера Павлограда Дніпропетровської області триває. Незважаючи на резонанс, який викликала дана ситуація у суспільстві, ЦВК звернулась до Вищого адміністративного суду з апеляційною скаргою, в якій просить скасувати постанову Київського апеляційного адміністративного суду, яка підтвердила законність двотурових виборів у місті. Про це у Facebook повідомив кандидат у мери Павлограда від "УКРОПу" Євген Терехов, передає «Єдність».

"Влада продовжує підкидати дрова у багаття власної загибелі. А ось і новина - сьогодні деякі члени ЦВК подали апеляцію до Вищого адміністративного суду на рішення Київського апеляційного суду щодо скасування другого туру.Наша радість про справедливість була передчасною", - зазначає Терехов.

Представник кандидата у суді Роман Бабій повідомив, що апеляційна скарга підписана головою ЦВК Михайлом Охендовським.

«Оскільки ЦВК подала апеляцію, то, значить, ЦВК вважає, що її позиція правильна, і виходячи з неї, другого туру виборів у Павлограді бути не має», – наголосив Бабій.


Захисник Терехова переконаний, що у разі задовольняння Вищим адмінсудом апеляції, вибори у Павлограді можуть буди зірвані.

"Боротьба триває!", - наголосив Євген Терехов.