Спорт
1 листопада 2015
Футболістам «Металіста» відключили воду і світло
За словами голкіпера Рустама Худжамова, вони по кілька місяців не отримували зарплату
news-image

Голкіпер «Металіста» Рустам Худжамов після поразки від «Динамо» в 13-му турі чемпіонату України розповів про кризу в харківській команді. За словами футболіста, вони по кілька місяців не отримували зарплату, а напередодні на базі відключили електрику і водопостачання, повідомляє «Єдність» з посиланням на "Динамоманію".

«Кожен день несе якісь емоції зі знаком мінус. Можна над цим жартувати, але ... Ми ось вчора виходили на тренування - світло вимкнули. Відсутність вай-фаю на футбольній базі - це не найстрашніше. Вода і світло - це вже складніше", - зазначив футболіст.

Голкіпер наголошує, що віддати боги по заробітній платі їм навіть не обіцяють.

"Особисто мені ніхто нічого не обіцяв і не обіцяє. Я так розумію, що там вже стільки обіцяного, що можна написати чотири томи "Війни і миру". Хлопцям обіцяли віддати три зарплати. Вони грошей не бачили вже не знаю скільки. Напевно, долари вони востаннє бачили тільки в Червоній книзі. Жалко хлопців. Щодня приходити до сімей і дивитися в очі дітям і дружинам - це складно », - цитує Худжамова «Динамомания».

Як стало відомо, головна зірка харківського «Металіста» і екс-гравець збірної України Сергій Назаренко пригрозив бойкотом керівництву за борги по зарплаті.