Політика
1 листопада 2015
Ігор Коломойський прокоментував затримання Геннадія Корбана
Він пов'язує його з успіхом "УКРОПу" на місцевих виборах.
news-image

Екс-губернатор Дніпропетровщини Ігор Коломойський прокоментував затримання лідера партії "Укроп" Геннадія Корбана, який перебуває у київському СІЗО в очікуванні суда, повідомляє «Єдність» з посиланням на Лівий берег.

"Справа Корбана - чиста політика. Я впевнений, це пов'язано з результатами, які партія "УКРОП" отримала на місцевих виборах", - заявив Коломойський.

Він зазначив, що не відчуває ніякого тиску з боку влади, спілкується з Адміністрацією Президента й не розцінює затримання Корбана, як намагання вплинути якимось чином на нього особисто.

"Зрозуміло, ніяких кримінальних злочинів за Корбаном немає, всі звинувачення надумані. Ми не байдужі до його долі і боротимемося в юридичній площині за те, щоб довести це", - підкреслив колишній очільник області.

Силовиків Ігор Коломойський назвав підневільними людьми, які просто виконують накази, тому до них він не має жодних претензій. А справи, за якими затримали Корбана, мовляв, давно припали пилом й не мають нічого спільного з сьогоденням. А дістали їх з шухляди саме тому, що "УКРОП" отримав великий відсоток підтримки на місцевих виборах.

"Патріотичні сили повинні вести діалог. "УКРОП "- патріотична сила і БПП"Солідарність" позиціюється так само", - акцентував він.

Ігор Коломойський напівсерйозно сказав, що Корбан пройшов в'язницею бойове хрещення й потрапив у "вищу політичну лігу". Він зазначив, що ув'язненого навіть можна з цим привітати.