Події
2 листопада 2015
Гройсман вигнав співробітників МВС із засідання погоджувальної ради (ВІДЕО)
Представник МВС спробував викликати для участі в слідчих діях народного депутата фракції "Опозиційний блок" Вадима Новінського.
news-image

Як повідомляє «Єдність», начальник відділу Головного слідчого управління МВС України Василь Сміх, отримавши слово на засіданні погоджувальної ради Верховної Ради, заявив, що приніс повістку для виклику на слідчі дії Вадиму Новінському.

Представник МВС зробив помилку в прізвищі нардепа. Почувши це, Гройсман заявив, що такої людини в залі немає, позбавив слова і попросив покинути зал, де проходить засідання.

Будуть виходити депутати - Ви зможете з ними поспілкуватися, будь ласка, залишіть приміщення, - заявив спікер ВР. - Ви що з глузду з'їхали?". Я просив би понизити градус. Сюди зайшли два представники правоохоронної системи, попросили слово. Не треба було їм давати слово? Але я вважаю, що їм нема чого тут робити, і я з цим розберуся. Я почув, що вони хочуть вручити повістку, вони її вручать, але не тут, чи не на погоджувальній раді, бо те прізвище, яку вони назвали - цієї людини тут немає.

Читайте також: Новінському принесли повістку до ГПУ прямо в Раду