Шоу-біз та культура
3 листопада 2015
Надія Мейхер дала донечці українське ім'я
Вибір співачки для деяких прихильників став несподіванкою.
news-image

Надія Мейхер-Грановська, яка нещодавно стала мамою втретє, оприлюднила ім'я новонародженої доньки. Вибір співачки виявився несподіваним. Цією та іншими деталями, пов'язаними з новонародженою, Надія поділилася з глядачами в інтерв'ю телеканалу «Україна», передає «Єдність».

У старших дітей співачки традиційні імена - Ігор і Аня, а для молодшої дочки Надія Мейхер-Грановська та її чоловік Михайло Уржумцев вибрали незвичайне ім'я, більш характерне для рідної країни співачки. Маленьку назвали Марічкою.

«Дівчинка народилася здоровою: вага - 3,700 кг, зріст - 53 см», - розповіла співачка телеглядачам.

Дівчинка народилася трохи раніше передбачуваного терміну, і коли у Надії почалися пологи, її чоловікові довелося терміново повертатися до Києва з відрядження, щоб бути присутнім при народженні маляти.

«Бути матір'ю трьох дітей - це дуже круто! - сказала в інтерв'ю Надія Грановська. - І, якщо Бог нам подарує ще одного малюка, ми із задоволенням його приймемо ».

 Пологи Надії проходили в одному з кращих перинатальних центрів Києва, пологовому будинку № 5. Контракт на пологи, перебування в одномісній палаті класу люкс з окремим входом, плазмовим телевізором, кондиціонером і зоною відпочинку обійшлися співачці та її чоловікові більш як в 300 тисяч гривень.