Політика
2 листопада 2015
Політрада партії УКРОП виступила з гучною заявою
В УКРОПі заявляють про можливі провокації під час запланованого мітингу.
news-image

На сайті "Українського об'єднання патріотів – УКРОП" оприлюднена заява, в якій зазначається, що  політрада партії УКРОП має у своєму розпорядженні отриману з достовірних джерел інформацію про те, що влада готує провокації під час мітингу, запланованого на 9.00 у вівторок, 3 листопада 2015 року, передає «Єдність».

У зв'язку з цим «Українське об'єднання патріотів» підкреслило свою прихильність виключно до мирних і політичних методів боротьби та звернулося до правоохоронців із проханням забезпечити громадський порядок під час заходу.

Ми звертаємося до порядних співробітників правоохоронних органів, до чесних патріотів у новій поліції з проханням забезпечити громадський порядок під час мітингу біля Верховної Ради. Ми впевнені, що ви зможете захистити громадян, які прийдуть висловити протест проти подвійних стандартів правосуддя, дискредитації реформ і брехливої політики.

Переконані, що ви самі поділяєте народне обурення стосовно того, що паразити і казнокради у владі продовжують знищувати країну. Ми попереджаємо провокаторів про неминучу відповідальність у випадку, якщо в результаті їхньої злочинної змови постраждають громадяни України – з якого би боку розділового бар'єру вони завтра не перебували, - йдеться у заяві.

Читайте також: УКРОП завтра влаштовує мітинг біля Верховної Ради