Світ
2 листопада 2015
Другий літак з тілами жертв авіакатастрофи вилетів в Петербург
Раніше в Росію вже доставили більше 130 тіл загиблих.
news-image

Літак МНС Росії з останками загиблих при катастрофі пасажирського аеробуса А321 вилетів з Єгипту до Санкт-Петербурга, передає «Єдність» з посиланням на російські ЗМІ.

"З Каїра до Санкт-Петербурга відправився літак Іл-76, на борту якого тіла загиблих, їх паспорти та особисті речі", - повідомили в МНС.

Перший борт МНС з тілами жертв катастрофи прибув до Санкт-Петербурга вранці 2 листопада. У Північну столицю було доставлено більше 130 тіл загиблих і більше 40 фрагментів тіл. У Санкт-Петербурзі тіла будуть доставлені в крематорій міста, де почнеться процедура впізнання.

У ході зустрічі з міністром транспорту РФ Максимом Соколовим президент Росії Володимир Путін висловився щодо трагедії у Єгипті.

"У такі трагедії, в такі години, безумовно, дуже важливо відчувати плече близьких людей, співпереживання всієї країни з приводу цієї жахливої катастрофи. Без всякого сумніву, має бути зроблено все, щоб була створена об'єктивна картина події, щоб ми знали, що сталося, і відповідним чином на це реагували. Ця робота має тривати до тих пір, поки ми не будемо впевнені у тому, що цей етап завершено", — сказав глава РФ.