Шоу-біз та культура
2 листопада 2015
Секс-символ індійського кіно Шахрукх Кхан святкує ювілей
Актору виповнилося 50.
news-image

Один з найвідоміших акторів Індії Шахрукх Кхан відзначає сьогодні 50-річчя, передає «Єдність».

Співвітчизники називають його "Королем Боллівуду", хоча перше прізвисько, яке закріпилося за ним, було не пов'язане з кінематографом. У школі майбутній актор був чемпіоном у забігу на 200 і 400 м, тому однокласники називали його не інакше як "поштовий потяг".
Шахрукх Кхан почав свою кар'єру в 1988 році, коли зіграв молодого офіцера в серіалі "Новобранець".

Я ніколи думав про кар'єру кінозірки. Я пробував свої сили в театрі, займався спортом. Мені завжди здавалося, що я недостатньо талановитий для кінематографа, - зізнається актор.

У 1992 році Кхан знявся в картині "Шалене кохання". Саме цей фільм вважається точкою відліку в боллівудської кар'єрі актора. За цю роль він також удостоюється престижної індійської кінопремії Filmfare Awards.

Ніколи не буду зніматися в постільних сценах і цілуватися перед камерою. Всі мої любовні сцени - тільки прелюдії до поцілунку. Ніколи не буду в кіно нецензурно лаятися і не хочу ображати жінок, - пообіцяв актор в одному з інтерв'ю.

Цю обіцянку Кхану вдалося стримати, хоча практично в кожному своєму фільмі він грав коханого, якому доводилося пройти через безліч перешкод, щоб добитися дівчини.
Всього Шахрукх Кхан зіграв більш ніж у 80 фільмах, за які отримав 14 премій Filmfare Awards. 

Сьогодні мені виповнилося 50 років. Але завдяки любові, яку ви (шанувальники) дарували мені протягом усіх цих років, я відчуваю себе на 25, - написав сьогодні актор на своїй сторінці у Twitter.
Читайте також: У короля чеської естради Карела Готта діагностували рак