Київ
3 листопада 2015
У Києві податківці вилучили елітного алкоголю і тютюну на майже 1,5 мільйона гривень
Оперативники провели кілька обшуків згідно з відповідними рішеннями суду.
news-image

У Києві податкова міліція вилучила з незаконного обігу елітні алкогольні напої та тютюн для кальянів загальною вартістю понад 1,2 мільйона гривень. Про це повідомив перший заступник начальника Головного управління ГФС в Києві, полковник податкової міліції Ігор Скороход, передає «Єдність».

За його словами, в рамках загальнодержавної операції "Акциз-2 015", яку співробітники фіскальної служби проводять з метою детінізації ринку підакцизних товарів, оперативники в ході кримінальних виробництв провели кілька обшуків згідно з відповідними рішеннями суду.

Так, під час одного з обшуків у складському приміщенні в Голосіївському районі столиці було виявлено та вилучено 763 пляшки елітного алкоголю (віскі, джин, горілка, ром, вино, шампанське) без марок акцизного податку встановленого зразка загальною вартістю понад 477 000 гривень.

Під час інших двох обшуків, які проводилися в офісних приміщеннях інтернет-магазинів, було виявлено та вилучено понад 311 кілограмів тютюну для кальянів різних торгових марок, загальна вартість якого становить близько 780 000 гривень.

Нагадаємо, що загальна вартість підакцизних товарів, вилучених з початку поточного року столичною податковою міліцією з незаконного обігу, становить близько 41,5 млн гривень.

Читайте також: У Харкові податківець забажав обкласти підприємство "десятиною"