Резонанс
5 листопада 2015
На фюзеляжі зазнавшого катастрофи А321 виявлені пробоїни невідомого походження (ФОТО)
У Мережі активно обговорюють фото з уламками Аеробуса.
news-image

На фото видно пробоїни, схожі на сліди від вражаючих елементів, передає «Єдність».

Єгипетська влада наполегливо відкидають версію теракту, при цьому блогери шукають докази зворотного. В Інтернеті з'явилися фотографії, на яких чітко видно пробоїни у фюзеляжі з вивернутими назовні краями. Передбачається, що це - дірки від вражаючих елементів вибухового пристрою.

На одному фото видно невеликі отвори на внутрішній стороні дверей аварійного виходу хвостовій частині аеробуса. Такі отвори могли б виконати, наприклад, кульки від підшипників. Терористи часто використовують їх у якості вражаючих елементів.

На інших кадрах зафіксовані пробоїни побільше, краю теж вивернуті назовні. У коментарях до публікації у Фейсбуці також причеплено трьохсекундних відео - фрагмент репортажу російського телеканалу. На ньому експерт прямо вказує на кілька пробоїн. Проте їх природа поки не ясна.

Інформагентства з посиланням на різні джерела вже кілька разів повідомляли про те, що слідів вибухових речовин на уламках лайнера виявлено не було. Тим часом, в середу осередок «Ісламської держави» на Синайському півострові знову взяла на себе відповідальність за аварію російського літака. 

Раніше повідомлялось, за інформацією Reuters, що спеціалісти припускають про вибух на борту, за яким стоїть ІДІЛ.

Читайте також: Катастрофу А321 над Синаєм могла спричинити бомба ІДІЛ на борту