Україна
7 листопада 2015
Зірка КВК Сергій Писаренко перебрався до України
Актор літає до батьків на Урал у гості.
news-image

Російський актор КВК Сергій Писаренко переїхав жити до України, де в нього вже давно є родина і цікава робота. Але батьки залишилися мешкати в Росії, тому він щомісяця навідує їх на своїй батьківщині. Про це комік повідомив в інтерв'ю для програми "Світське життя", повідомляє «Є!».

"Мої батьки на Уралі питають: "Як ви ходите по Києву?" Кажу: "Чудово, навіть на мотоциклі їжджу". Прості люди завжди ставилися до простих російських людей чудово", - розповідає Писаренко.

Актор повідомляє, що навідується до батьків щомісяця, адже їм вже по 70 років, тому кожні відвідини сина для них є важливими. Оскільки авіасполучення між Україною і Росією відсутнє, йому доводиться літати з Челябінська до Дніпропетровська через Стамбул. Поїздка, як правило, займає до 10 годин часу.

Писаренко зізнався, що його колеги не виступають в Україні, бо бояться засудження з боку співвітчизників. Саме відсутність забобонів і є метою гастролювання актора на українському комедійному просторі.

"Бояться засудження з боку своїх співвітчизніків. Українські актори бояться також. Тому ми намагаємося довести всім, що ми - чудовий склад двох народів, їдемо не з політичною, а комедійною постановкою про сімейні стосунки. А посидіти та посміятися - це дуже добре", - резюмував актор.