Суспільство
7 листопада 2015
У МВС повідомили подробиці пограбування інкасаторів
Сума збитку встановлюється.
news-image

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом пограбування інкасаторського автомобілю у Солом'янському районі Києва. Прес-служба МВС повідомила про відсутність постраждалих, передає «Є!».

"Подія трапилася 6 листопада о 21:45 біля одного з банківських відділень у Солом'янському районі столиці. Двоє нападників, погрожуючи застосуванням вогнепальної зброї (мали при собі предмети, схожі на пістолет і автомат), вчинили напад на автомобіль", - повідомили в МВС.

Правопорушники забрали з автомобілю кошти і зникли у невідомому напрямку. Сума збитків наразі встановлюється. Слідчі вилучили відео з камер спостереження, розташованих на прилеглій території. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за попередньою правової кваліфікації ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 6 листопада вночі по вулиці Гарматній у місті Києві злочинці здійснили спробу викрадення інкасаторського автомобілю, який був припаркований біля відділення Приватбанку.