Україна
7 листопада 2015
Огляд найважливішого, що сталося за день
Головні події дня: підтримка Тетерука, стрілянина на Одещині та парад в Москві.
news-image

На Одещині сталася збройна сутичка, є загиблі.

Бійка у барі переросла у стрілянину.

За інформацією, стрілянина сталася на трасі "Одеса — Рені". В процесі сутички між двома компаніями почалася стрілянина.

"Внаслідок конфлікту постраждали четверо невстановлених чоловіків. Один із них помер на місці події, двоє інших — у лікарні, ще один перебуває у медичному закладі в тяжкому стані", - йдеться у повідомленні.

 

"Андрію! Тримайся!" - Тука підтримав Тетерука.

Він наголосив, що не змінить своє ставлення до екс-комбата.

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука висловив підтримку екс-комбату батальйону Миротворець, народному депутату Андрію Тетеруку у зв'язку з інцидентом з Олександрою Кужель.

"Мені дуже шкода, що Андрій Тетерук потрапив у таку халепу. Моє ставлення до Андрія не зміниться! Вивести з рівноваги можна будь-яку людину", - емоційно написав Тука.


У Москві пройшов військовий парад в стилі СРСР.

У параді була використана техніка зразка 1939-1945 років.

У Москві на Червоній площі пройшов парад в пам'ять про аналогічний захід, що проходив 7 листопада 1941 року.

За інформацією, у заході взяли участь тисячі людей та військових. Вони марширували по площі, демонстрували військову техніку, співали пісні часів Другої світової війни. Близько 5000 осіб пройшлись по площі в ватниках, валянках, шапках-вушанках, кожухах, з гармошками і балалайками.

 

Бойовики "ДНР" знову стріляють з "Градів".

Ведуть також вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів.

Терористи так званої "ДНР" знову відкривають вогонь по позиціях українських військових, використовуючи при цьому заборонені Мінськими домовленостями види озброєння. Вони обстріляли місто Красногорівку Донецької області з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град". 

 

Російські туристи без валіз покидають Шарм-ель-Шейх.

Обстановка в аеропорту Шарм-ель-Шейха після повідомлень про припинення авіасполучення Росії з Єгиптом напружена. В аеропорту дуже багато російських туристів. Вони сидять на валізах на парковці.

До аеропорту постійно під'їжджають нові автобуси з людьми - це туристи з різних країн, у тому числі з Великобританії, а не тільки з Росії. Як заявив віце-президент Російського союзу туріндустрії (РСТ) Юрій Барзикін туристи повертаються додому без багажу.

Він полетить окремо вантажними транспортними літаками. Дозволено буде взяти невелику ручну поклажу. Багаж доведеться об'єднувати, туристам доведеться почекати і потім через якийсь час вони його отримають, - розповів глава він.- Спочатку багаж буде доставлятися в Москву і Санкт-Петербург, і потім вже логістично розвозитися по країні. Звичайно, будуть певні тимчасові затримки.