Резонанс
8 листопада 2015
"Мене побив коханець моєї колишньої дружини", - Ігор Мірошниченко. ФОТО
Ігор Мірошниченко розказав усю правду про бійку та виклав у соцмережу фото.
news-image

"Свободівець" Ігор Мірошниченко на своїй офіційній сторінці в Facebook розповів усю правду про бійку з коханцем своєї екс-дружини, повідомляє «Є!». Також він загрузив фотографії, щоб усі змогли побачити, в якому він зараз стані.

Мірошниченко заявив, що за всі 10 років подружнього життя жодного разу не бив дружину. Вчора ввечері, за його словами, він привів додому доньку, також він підкреслив, що квартира на вулиці Бажана в Києві, де живе його дружина, насправді є його власністю. 

На ліжку він побачив незнайомого чоловіка в спідній білизні, який накинувся на нього та почав бити, стверджує Мірошниченко. Він заявив, що якимось дивом добрався до дверей, вибіг у під'їзд та викликав поліцію. Тим часом дружина вже випроводила коханця з квартири, прибрала всі сліди бійки та заявила правоохоронцям, що колишній чоловік на неї напав.

"Так що версія матері моєї дитини про те, що її буцім-то захищав випадковий слюсар, який збирав меблі о 21:35 не вписуються у цинічну версію про мій напад на неї. Вона не зверталася за жодною медичною допомогою, тоді як я лежу на лікарняному ліжку у тому стані, якому ви мене бачите з діагнозом перелому гайморових пазух, множинних гематом, кровопідтеч та струсу мозку."- написав Ігор Мірошниченко в Facebook.

Нагадаємо, яка версія подій раніше була представлена в ЗМІ.