Україна
8 листопада 2015
Огляд найважливішого, що сталося за день
Головні події дня: побиття Мірошниченка, штурм сил АТО та ДТП за участю Тєрєхова.
news-image

Слідство по краху російського лайнера зробило попередню заяву.

Представник комісії Єгипту з розслідування катастрофи прокоментував ситуацію.

Експерт заявив, що свідчення і аналізи звуку на записі чорного ящика вказують на те, що це була бомба. За інформацією, експерти на 90% упевнені, що сторонній звук належить бомбі. Однак наразі розглядають ще 10% версій, які відмовилися обговорювати з пресою.

 

Бойовики пішли на штурм українських позицій.

У супротивника є вбиті і поранені. За інформацією, група бойовиків пішла на штурм українських позицій в районі Майорська.

"Коли загарбники наблизилися на 150-100 метрів, не припиняючи вогонь у бік наших військових, було прийнято рішення про відкриття вогню на ураження з стрілецької зброї.",- йдеться у повідомленні.

Також бойовики використовували озброєння заборонене Мінськими домовленостями.

 

"Мене побив коханець моєї колишньої дружини", - Ігор Мірошниченко.

Ігор Мірошниченко розказав усю правду про бійку та виклав у соцмережу фото.

"Свободівець" Ігор Мірошниченко на своїй офіційній сторінці в Facebook розповів усю правду про бійку з коханцем своєї екс-дружини.

Також він загрузив фотографії, щоб усі змогли побачити, в якому він зараз стані. Мірошниченко заявив, що за всі 10 років подружнього життя жодного разу не бив дружину. 

В свою чергу екс-дружина Галина зазначила, що колишній чоловік намагався зайти до квартири, нібито забув, що він там не мешкає. Коли жінка намагалася його зупинити, він штовхнув її в живіт та почав скандалити.

 

Кандидат у мери Павлограда Євген Терехов "Титановий Джексон" потрапив у серйозну ДТП.

Сьогодні вранці кандидат у мери Павлограда Євген Терехов, відомий як "Титановий Джексон", на своєму Porsche Cayenne потравив у серйозну аварію.

Це сталося на трасі Павлоград-Дніпропетровськ поряд із селом Булахівка. 26-річний "Джексон" не впорався з управлінням своєю іномаркою та на шаленій швидкості 200 км/год врізався у вантажівку супермаркета АТБ, що їхала попереду.

"Титановий Джексон" категорично відмовився від проведення експертизи на стан алкогольного сп'яніння. На щастя він отримав лише черепно-мозкову травму та декілька синців. Подушка безпеки врятувала Терехову життя. Зараз він знаходиться в лікарні.