Київ
9 листопада 2015
Береза наполегливо кличе Кличка на дебати (відео)
На думку Берези, "виборці мають право бачити і порівнювати своїх кандидатів".
news-image

Кандидат у мери столиці, нардеп Борислав Береза не втрачає надії зустрітися під час телевізійних передвиборчих дебатів із іншим кандидатом на цю посаду, мером Києва Віталієм Кличком, передає «Є!».

На своїй сторінці у Фейсбуці Береза розмістив відповідне відео, у якому закликає Кличка прийти на дебати 11 листопада о 19-30, що відбудуться на Першому Національному.

Сподіваюся, що Віталій прийде на них. Він відзвітує за те, що зробив і те, що не зробив на посаді мера, потім ми обговоримо переваги і недоліки наших програм і наших команд. А вже виборці вирішать, хто з нас правий.

Треба йти, Віталій Володимирович, треба йти. Треба не тільки рекламу на всіх каналах розміщувати, а й на дебати ходити. Це право виборців бачити і порівнювати своїх кандидатів. Так що чекаю! - написав Береза.

 

11 ноября 19-30 на Первом Национальном должны состояться дебаты между мной и Виталием Кличко, как кандидатами в мэры Киева. Надеюсь, что Виталий придет на них. Он отчитается за сделанное и не сделанное на посту мэра, затем мы обсудим преимущества и недостатки наших программ и наших команд. А уже избиратели решат, кто из нас прав. Надо идти, Виталий Владимирович, надо идти. Надо не только рекламу на всех каналах размещать, но и на дебаты ходить. Это право избирателей видеть и сравнивать своих кандидатов. Так что жду!

Posted by Борислав Береза on 9 ноября 2015 г.
Читайте також: Екс-регіонали не визнають, що кияни їх не підтримали і тому зривають вибори в Києві - експерт