Події
9 листопада 2015
У мережі з'явилося нове відео розстрілу Майдану: Аброськін зробив не менш 10 пострілів (ВІДЕО)
Колишній представник спецпідрозділу "Беркут" Павло Аброськін здійснив щонайменше 10 пострілів по активістах Революції гідності 20 лютого 2014 року у центрі Києва.
news-image

Як повідомляє «Є!», це зафіксували камери зовнішнього спостереження. 

Запис скомбінував користувач YouTube Talionis Group. Ролик починається з трансляції судового засідання 8 жовтня цього року щодо вбивства 39-ти майданівців 20 лютого 2014 року.

У відео відстежено шлях бійця спецпризначенця від відбиття першого прориву Євромайданівців до переходу роти "Беркуту" до "Сніжної барикади" біля входу на станцію метро "Хрещатик".

На відео пораховано постріли, виконані Аброськіним, – але лише ті, які потрапили в об’єктиви камер, і коли їх можна було точно ідентифікувати, – 10 пострілів.

Аброськіна на відео виділено жовтим квадратом, коли він зникає з камер, шлях відстежується просто на карті – до моменту, коли він з’явиться на наступній камері.

Як відомо, на найближчих засіданнях суду у справі щодо розстрілу 29 активістів Євромайдану цього тижня планується розглянути питання про продовження утримання під вартою екс-"беркутівців" Павла Аброськіна і Сергія Зінченка.

Читайте також: Березу фінансує Льовочкін - Гацько