Спорт
11 листопада 2015
Девід Бекхем зіграє товариський матч в Антарктиді
Антарктида стане п'ятою зупинкою у всесвітньому турнірі футбольної суперзірки.
news-image

Колишній капітан збірної Англії з футболу Девід Бекхем відправився на найпівденніший континент планети, щоб зіграти там товариський матч, передає «Є!».

Як повідомили у вівторок чилійські ЗМІ, його суперниками і партнерами по команді стануть вчені, гіди, механіки і кухарі, що живуть на базі, розташованій на льодовику Юніон.
Антарктида стане п'ятою зупинкою у всесвітньому турне футбольної суперзірки на підтримку Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), офіційним послом якого він є протягом 10 років. Мета марафону - зіграти по одному матчу на кожному з континентів.

Бекхем вже відвідав Папуа-Нову Гвінею, Джібуті і Непал, а також Аргентину, де він зіграв матч з підлітками, які проживають в одному з найбідніших районів Буенос-Айресу.

На своїй сторінці в Instargam англієць відзначив захоплення, з яким грали юні співвітчизники прославлених футболістів Ліонеля Мессі і Дієго Марадони.
Прославлений майстер шкіряного м'яча побуває також у США, а завершить свій "футбольний марафон" 14 листопада в Великобританії на стадіоні "Олд Траффорд" в місті Манчестер.

Бекхем буде грати в якості капітана в "зоряної" збірної Великобританії та Ірландії під керівництвом колишнього тренера англійського клубу "Манчестер Юнайтед" Алекса Фергюссона. Протистояти його команді буде "збірна світу" на чолі з відомим французьким футболістом Зінедіном Зіданом і італійським тренером Карло Анчелотті.
Бекхема по всьому світу супроводжує знімальна команда, що готує документальний фільм для корпорації ВВС та благодійного фонду "7", який футболіст відкрив спільно з ЮНІСЕФ. Саме під цим номером Бекхем виходив на поле у ​​складі "Манчестер Юнайтед".