Суспільство
11 листопада 2015
Тандіт про ГРУшників: "Знають, що винні, але з ними попрацював російський консул"
Зі спецпризначенцями ГРУ Євгеном Єрофеєвим та Олександром Александровим попрацював російський консул, після чого вони заявили, що не винні.
news-image

Про це розповів радник голови СБУ Юрій Тандіт, передає «Є!» з посиланням на Gazeta.ua.

Процес над цими двома діючими військовослужбовцями російської регулярної армії - приклад чергової російської інформаційної операції. Коли я з ними спілкувався тет-а-тет, ми говорили досить довго, вони визнавали не тільки свою провину, але найголовніше - вони визнавали те, що вони діючі представники регулярної російської армії РФ, - повідомив він.
І те, що вчора вони стали відмовлятися від цього, - лише знак того, що з ними добре працюють представники дипломатичного корпусу Російської Федерації. Шкода, що вони не усвідомили, що головне - це істина. А істина в тому, що вони прийшли сюди, порушували закон України, чинили злочини проти цілісності, - зазначив Тандіт.

Радник глави СБУ наголосив, що поведінка ГРУшників видає, що вони обманюють.

Нагадаємо, у вівторок, 10 листопада, російським спецпризначенцям Євгену Єрофеєву та Олександру Александрову Голосіївський райсуд Києва зачитав весь список обвинувачень, серед яких - убивство й тероризм.

Російські військові, посміхаючись, заявили, що не визнають себе винними.

Читайте також: Російських ГРУшників Александрова і Єрофєєва звинуватили у тероризмі