Політика
11 листопада 2015
В "Правому секторі" заявили, що Яроша налаштували проти руху
На найближче засідання Проводу НВР ПС планують запросити Яроша.
news-image

Про це заявили у проводі Національно-визвольного руху "Правий сектор", передає «Є!».

За інформацією, активісти руху написали Дмитру Ярошу листа, в якому окреслили основні проблеми руху. В свою чергу Ярош ініціював проведення конференції, в якій взяли участь провідні члени "Правого сектору".

"Список учасників конференції узгоджено з Ярошем, його кістяк склали командири бойових частин та запасних батальйонів ДУК, лідери обласних осередків та структурних підрозділів Руху.",- йдеться у повідомленні.

Як відомо, конференція пройшла 8 листопада під Києвом, однак Дмитра Яроша на ній не було. Під час конференції було визначено основні стратегічні напрямки Руху.

В прес-службі зазначають, що після закінчення конференції відбувся розкол в рядах проводу руху.

"Окремі особи, керовані власними меркантильними інтересами, амбіціями і, можливо, зв'язками зі спецслужбами, зробити все, аби налаштувати Яроша на невизнання рішень конференції й неприйняття революційної стратегії. Це коло осіб вже давно визрівало в рядах Руху, і, вдаючись до підлабузництва, інтриг, ширення пліток, намагалося впливати на його політику.",- йдеться у повідомленні.

В "Правому секторі" наразі збираються очистити ряди від агентури ворога та осіб, надзвичайно далеких від націоналістичного способу мислення.

"Єдині, кому слід хвилюватися, — це ті, хто намагався перетворити "Правий сектор" у інструмент досягнення власних інтересів", - йдеться у заяві.