Суспільство
12 листопада 2015
У Запоріжжі звичайне паління закінчилося страшною трагедією
Вчора, 11 листопада, в місті Василівка Запорізької області в результаті пожежі в приватному житловому будинку загинули три людини.
news-image

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на прес-службу ДСНС.

Повідомлення від чергового Василівської міліції м.Запоріжжя про пожежу по вулиці Ватутіна надійшло до Служби порятунку 101 о 13:00.

Як з'ясувалося в ході попереднього розслідування, знайомий власників будинку прийшов за своєю сумкою, яку забув напередодні. Але двері йому ніхто не відчинив. Побачивши дим з вікна, чоловік зайшов всередину і виявив вогонь, який охопив диван і підлогу. Чоловік погасив полум'я водою і знайшов своїх знайомих на підлозі без ознак життя. На жаль, під час пожежі від отруєння чадним газом загинули дві жінки у віці 52 і 53 років і 41-річний чоловік, - йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначив, що за попередніми даними постраждалі - сестра господині будинку і її знайомий. За словами сусідів, вони вели аморальний спосіб життя і зловживали алкоголем.

Ймовірна причина пожежі - паління в нетверезому стані, адже осередком займання був диван, а освітлення та опалення відключено. За фактом події відповідні органи ведуть розслідування.

Читайте також: На Дніпропетровщині в пожежі загинули троє людей