Київ
12 листопада 2015
У Києві центри комунального сервісу працюватимуть без вихідних
Робочий день планується встановити з 8 до 21 години.
news-image

У Департаменті житлово-комунальної інфраструктуриповідомили, що протягом 2015-2017 років планується відкриття ще 80-100 сучасних точок прийому споживачів, передає «Є!».

Міська влада має перспективні плани щодо створення в кожному з 10 районів столиці сервісних центрів, які б працювали без вихідних і святкових днів з 8:00 до 21:00. Це створить додаткові зручності для киян, які працюють і не мають змоги у робочий час звертатись до центрів комунального обслуговування. Також розглядається можливість територіально залишити точки прийому на тому ж місці, де раніше були розташовані ЖЕКи.

Перед тим, як розпочати роботу щодо формування концепції створення нового сервісу, ми звернулись до киян з опитуванням на предмет того, яким вони бачать якісний сервіс житлово-комунального обслуговування. Результати цього опитування дозволили визначити три критерії – рівень тарифів, рівень сервісу та якість послуг, – каже генеральний директор комунального концерну «Центр комунального сервісу» Катерина Саркісова.

Передумовою для створення у Києві центрів комунального сервісу стали низька якість обслуговування населення та кардинальні зміни у законодавстві.

Нововведення спонукали київських фахівців до побудови нової моделі житлово-комунального обслуговування, яка дасть змогу досягти взаєморозуміння між усіма учасниками ринку житлово-комунальних послуг. При цьому першочерговим установчим завданням, яке визначила київська міська влада, є надання киянам якісних житлово-комунальних послуг. Так само відповідної якості має бути й рівень інформації, яка надається споживачам. 

Читайте також: Київські пенсіонери можуть зв'язатися з Пенсійним фондом по скайпу