Шоу-біз та культура
13 листопада 2015
Художниця з гумором продемонструвала складності материнства
Вона вважає, що лише жарт здатен допомогти у скрутну хвилину.
news-image

Забавні малюнки, які робить мама двох дітей з Норвегії Ліні Северінсен, мабуть, не залишать байдужими нікого з молодих батьків. Демонструє свої роботи вона в соціальних мережах, передає «Є!».

 

Талановитій норвезькій художниці Ліні Северінсен вдається дуже смішно і по-доброму нагадувати жінкам про непрості моменти вагітності та материнства. Дивлячись на її малюнки, кожна мама неодмінно згадає себе і посміхнеться, адже Ліні вдається потрапити точно в ціль. Наприклад, коли малюк починає все активніше штовхатися, дійсно виникає відчуття, що всередині вас оселився справжній кікбоксер.

А от у таку нелегку справу перетворюється спроба підняти що-небудь з підлоги, якщо ви перебуваєте вже на останніх місяцях вагітності.

Щоб зручно влаштуватися в ліжку, доводиться обкладатися цілою горою подушок, відчуваючи себе принцесою на горошині.

Набряки і важкість у ногах Ліні зобразила дуже точно і з гумором, а в підписі порівняла майбутню маму з товстим гумовим чоловічком з реклами шин «Мішлен».

Коли майбутній мамі дуже хочеться чогось смачненького (наприклад, шоколаду, як на цьому малюнку), вона може влаштувати справжню істерику.

З народженням малюка у жінок з'являються нові турботи, що художниці теж вдалося вдало зобразити.

Годування грудьми теж не завжди проходить безхмарно, особливо якщо вам терміново потрібно зробити це в людному місці. Цей факт у творчості митця теж знайшов зображення.

Та й прогулянки з коляскою в будь-яку погоду - випробування не для слабаків, вважає художниця.

Коли сили і терпіння вже закінчується, ніщо так не піднімає настрій, як гарний жарт. Малюнки Ліні Северінсен - відмінний спосіб згадати про те, що гумор здатний виручити в будь-якій ситуації.