Політика
13 листопада 2015
Ярош розповів, що потрібно зробити "Правому сектору"
Політик порекомендував організації провести Всеукраїнський з’їзд Руху.
news-image

Про це Дмитро Ярош написав на своїй сторінці в фейсбуці, передає «Є!».

За його словами, наразі треба максимально розбудовувати організаційні структури та постійно розширяти коло прихильників "Правого сектору".

"Так – це титанічна праця, але без неї ми приречені, навіть при зміні прізвищ, у владних кабінетах на щиро українські і дуже націоналістичні, весь час топтатися на місці",-вважає екс-провідник.

Ярош порекомендував активу і бійцям організації наразі «видихнути» та осмислити пройдений шлях. Політик впевнений, що активістам потрібно чітко окреслити наше майбуття. 

Політик наголосив, що неодмінно потрібно провести Всеукраїнський з’їзд Руху, в якому візьмуть участь представники всіх структурних підрозділів НВР.

"Щоб з’їзд мав результат, необхідно вже зараз сформувати робочі групи, які б підготували та запропонували делегатам конкретні рішення.",- зазначив Ярош.

За його словами, з’їзд повинен визначити стратегію і тактику Руху в умовах, що склалися. З'їзд повинен обрати ефективний Провід Руху та очиститись від випадкових людей.

Ярош порекомендував включити у групу з підготовки З’їзду Андрія Тарасенка «Пилипася», Андрія Шараскіна «Богему», Валерія Чоботаря «Гатила» та інших авторитетних для всього Руху особистостей.