Політика
15 листопада 2015
Агітація у день виборів у Сєвєродонецьку
Для цього кандидат використав громадський транспорт.
news-image

Громадський спостерігач Максим Данильченко зафіксував в день голосування агітацію в громадському транспорті м. Сєверодонецька за одного з кандидатів на посаду міського голови Володимира Грицишина. Плакати з гаслами «Заботу городу, заботу поселкам! Владимир Грицишин» розміщені на маршрутних таксі за маршрутом № 110 та № 5, передає «Є!», посилаючись на інформацію організації "Опора".

Варто зазначити, що законом забороняється розміщувати друковані передвиборні агітаційні матеріали, політичну рекламу на будинках і в приміщеннях установ і організацій державної та комунальної форми власності, а також носії політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування, у тому числі таксі, у приміщеннях та на будівлях станцій метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів (п. 5-6 ч. 9 ст. 60 ЗУ «Про місцеві вибори»).

У зв’язку з цим, громадський спостерігач звернувся до поліції з повідомленням щодо ймовірного порушення виборчого законодавства.