Шоу-біз та культура
16 листопада 2015
Мадонна повідомила, чому не скасувала концерт після теракту в Парижі
Співачка не хоче йти на поводу у терористів.
news-image

Мадонна пояснила, чому не скасувала концерт після теракту в Парижі. На її думку, не можна дозволяти терористам віднімати у людей їхні бажання, їхнє прагнення радіти і бути вільними, цитують виконавицю французькі ЗМІ, передає «Є!».

Американська співачка Мадонна не стала скасовувати свій концерт у Стокгольмі 14 листопада, на наступний день після терактів у Парижі. Вона пояснила своє рішення, звернувшись до шанувальників під час виступу. Відеоролики з промовою Мадонни глядачі розмістили на відеохостингу YouTube.

«Я думала про те, щоб скасувати концерт. Мене буквально розриває від думки, що я повинна співати і танцювати, коли люди плачуть від того, що втратили своїх близьких. З іншого боку, цього й добивалися ті, хто влаштував все це. Вони хотіли змусити нас мовчати », - сказала співачка зі сльозами на очах.

На її думку, йти на поводу у терористів не можна.

«Чому я повинна дозволяти їм зупинити мене, зупинити нас? Ми ніколи не допустимо цього! Ми маємо право на те, щоб радіти. І ніхто в цьому світі не зможе змусити нас перестати робити те, що любимо », - підкреслила Мадонна.