Шоу-біз та культура
16 листопада 2015
Прихильники знайшли відверті знімки Камерон Діаз з 90-х років(фото)
Актриса абсолютно не втратила стрункості.
news-image

У Мережі з'явилися відверті знімки Камерон Діаз з 90-х років. Журнал Loaded опублікував архівні фото голлівудської актриси, повідомляє «Є!».

Фото американської актриси Камерон Діаз, датовані 1999 роком, викликали захоплення у її прихильників. Журнал Loaded опублікував кілька чорно-білих фотографій, на яких Камерон позує оголеною в басейні. На той момент 27-річна Камерон без сорому позувала для пікантної фотосесії та демонструвала свою струнку фігуру, яка з роками залишилася такою ж підтягнутою.

Також глянець надрукував відверте інтерв'ю зірки, в якому вона розповіла про свою бурхливу молодість. Актриса зізналася, що любила погуляти з друзями та розслабитися за допомогою алкоголю. Камерон згадала одну зі злощасних ночей, коли вона "набралася" і думала, що помре від алкогольної передозування.

"Я пила шампанське і горілку на пляжі. Потім пішла в японський ресторан, де мені налили сяке 30-річної витримки, яке ніхто крім мене не міг пити. Але я випила. На наступний день мені було так погано, що я думала про смерть. Я навіть зателефонувала мамі попередити про мій стан ", - поділилася Діаз.