Суспільство
17 листопада 2015
«Шпигун-невдаха» на саміті G20 розсмішив інтернет-спільноту (відео)
Один із журналістів наважився наблизитися до столу, за яким сиділи Путін і Обама і, можливо, послухати, про що ж вони говорять.
news-image

У мережу потрапило відео з журналістом, який намагався підслухати неформальну розмову президентів Росії і США. Чоловік нібито випадково наблизився спиною до президентів, передає «Є!».

Нагадаємо, в Анталії на саміті «великої двадцятки», головними темами стали боротьба з тероризмом, ситуація в Сирії і міграційний криза в Європі. У перший же день саміту багато телеканалів показали, як Володимир Путін спілкується з Бараком Обамою в неформальній обстановці. Журналісти не підходили впритул до президентів, а тільки знімали їх здалеку.

Проте один зі сміливців все ж таки зважився «непомітно» наблизитися до столу, за яким сиділи глави держав, і, можливо, послухати, про що ж вони говорять. При цьому журналіст опинився в центрі кадру і виглядав досить безглуздо.

У користувачів соцмереж, які подивилися відео, є три теорії, навіщо він підійшов до президентів. Одні вважають, що він просто захотів «засвітитися» в кадрі і стати знаменитістю. Інші впевнені, що він просто захотів підслухати розмову. Треті задумалися, чи не шпигун він.

Штирлиц никогда ещё не был так близок к провалу....

Posted by Николай Левшиц on 16 ноября 2015 г.