Політика
17 листопада 2015
Кандидата у мери Черкас закликають звернутися до суду
Сергій Одарич висловив думку щодо результатів виборів.
news-image

 Кандидат на крісло міського голови м. Черкаси Сергій Одарич висловив свою позицію щодо виборів, їх результатів та прокоментував заклики звернутися до суду. Про це він написав у своїй сторінці у Facebook, передає «Є!».

Мені тут пишуть - судіться, перераховуйте... Не збираюсь. Ми не зафіксували випадків вкидання бюлетенів. Станом на цей момент ми не зафіксували випадків переписування протоколів. Мали інформацію про кілька спроб "каруселей", затримали одного чоловіка. Мали інформацію про "задобрення" виборців. Купівля голосів - це незаконно. Але... зрештою, це теж ВИБІР виборця - продати свій голос. Масовий підвоз виборців - але це формально не є порушенням і насильно нікого в автобус не запихували. Тому вважаю, що кожен голос був поданий виборцем особисто і свідомо. Про що судитися?

Нагадаємо, що у другому турі виборів взяли участь Сергій Одарич (Партія вільних демократів), який був чинним мером Черкас з 2006 року, та Анатолій Бондаренко (ВО "Батьківщина"). 

“Черкаси вцілому: виборців, що отримали бюлетені - 60 415. Виборців, що взяли участь - 60 371. Винесено бюлетенів з дільниць - 44. Бондаренко - 29 645 голосів, 49,10%. Одарич - 27 604 голоси, 45,72%. Недійсні - 3 155 голосів, 5,23%