Суспільство
17 листопада 2015
Charlie Hebdo намалював нову карикатуру на теракти в Парижі (ФОТО)
Скандальний журнал закликав французів послати терористів подалі та продовжувати пити шампанське.
news-image

Карикатуристи з скандального французького сатиричного журналу Charlie Hebdo опублікували свою нову роботу, присвячену терористичній атаці Парижа в ніч з 13 на 14 листопада, передає «Є!».

В Інтернеті з'явилася обкладинка завтрашнього випуску журнала. На головній картинці видання зображений француз, що напивається шампанським, яке при цьому ллється з дірок в його тілі. Напис на малюнку говорить:

Вони прийшли зі зброєю, та й пішли вони. У нас є шампанське. (П'ємо шампанське)

Це вже друга карикатура «Шарлі», присвячена терактів у столиці Франції, який забрав життя 129 осіб. 16 листопада вийшло зображення з привидами в беретах і з багетами з підписом: «Французи повертаються до нормального життя».

Раніше редакція журналу виступила із засудженням серії терактів, які сталися в Парижі. Видання виступило як противник ідей радикального ісламу, заявивши, що ніякої мети, окрім знищення Франції, терористи не мають.

Нагадаємо, в ніч на 14 листопада відразу в декількох районах Парижа терористи відкрили вогонь по мирних громадянах, а біля стадіону «Стад де Франс», на якому проходив матч між футбольними збірними Франції та Німеччини, прогриміло два вибухи, які організували терористи-смертники.

Читайте також: Charlie Hebdo зважився намалювати карикатуру на теракт у Парижі