Політика
18 листопада 2015
"Охендовський може перебувати в корупційній змові з "оппоблоком", - Шкіряк про вибори у Кривому Розі
Радник міністра МВС певен, що поліція повинна знаходитись над політикою.
news-image

Радник Міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк висловився щодо ситуації, яка склалась у другому турі виборів міського голови Кривого Рогу. Про це він повідомив у своєму Facebook, передає «Є!».

"На мою власну думку, наразі, за ситуацію, що склалася в Кривому Розі, всю повноту відповідальності повинна нести ЦВК і особисто Охендовський", - переконаний чиновник.

Він зазначив, що керіництво ЦВК може знаходитись у корупційній змові з "Оппозиційним блоком", тому так відкрито ігнорує очевидні порушення виборчого законодавства країни. Шкіряк зазначив, що поліція стоятиме осторонь політичних розбірок.

"Поліція над політикою, не втручається у виборчий процес і безпосередньо реагує тільки на порушення закону. Ми будемо діяти виключно в рамках наданих нам повноважень", - наголосив він.

Радник Міністра зауважив, що за заявою "Самопомочі" вже відкрито кримінальне провадження, проводяться слідчі дії. А з метою недопущення провокацій "підрозділи Нацполіціі в Кривому Розі посилено додатковими нарядами бійців Нацгвардіі та спецпідрозділів оперативного призначення".

"Ситуація під контролем", - заспокоїв Шкіряк.