Події
19 листопада 2015
Відкрито кримінальне провадженя щодо побиття Парасюком Пісного
Пісний звернувся зі заявою до Генпрокуратури щодо завдання йому тілесних ушкоджень.
news-image

Василь Пісний звернувся зі заявою до Генеральної прокуратури України щодо завдання йому тілесних ушкоджень під час виконання службових обов’язків. Про це повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська на сторінці у Фейсбуці, передає «Є!»

Сьогодні ми всі стали свідками невмотивованої агресії до співробітника Спецслужби з боку позафракційного народного депутата Володимира Парасюка. Оцінку цьому інциденту, що стався на засіданні парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції, буде зроблено виключно у правовому полі.

Заступник начальника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Василь Пісний звернувся зі заявою до Генеральної прокуратури України щодо завдання йому тілесних ушкоджень під час виконання службових обов’язків, - повідомила Гітлянська.

Прес-секретар зазначила, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Разом з тим, хочу повідомити, що управління внутрішньої безпеки СБУ ретельно перевірить озвучену сьогодні на засіданні парламентського комітету інформацію щодо Василя Пісного. Про результати перевірки Служба обов’язково повідомить громадськість, - наголосила Гітлянська.
Читайте також: На засіданні антикорупційного комітету Парасюк вдарив представника СБУ ногою по обличчю (ВІДЕО)