Події
19 листопада 2015
У причетності до вбивства інкасаторів "Приватбанку" підозрюють їх колегу
Правоохоронці на 100% впевнені в тому, що у резонансному вбивстві трьох інкасаторів на трасі Київ - Чернігів приймав участь один зі співробітників "Привату".
news-image

Як повідомляє «Є!», про розслідування події розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, полковник поліції Едуард Альохін.

Це один із співробітників "Приватбанку" Олександр Маклюк 1980 року народження, в причетності якого до скоєння даного злочину ми впевнені на 100%. Ця впевненість базується на результатах розслідування, в тому числі, експертизи, - зазначив офіцер. - Його вже оголосили у розшук. Всі загиблі інкасатори вже поховані. Причина їх смерті - отруєння чадним газом. ДНК-експертиза підтвердила, що спалені в броньованій машині "Приватбанку" тіла належать інкасаторам Юрію Магдибору, Володимиру Гончару та Андрію Новикову, яким було від 43 до 46 років. 

За даними слідства, інкасаторський броньовик зупинився, щоб підібрати колегу, у якого нібито зламався автомобіль. Він і відкрив по товаришам вогонь. Потім змусив водія звернути з траси на лісову дорогу, де вистрілив і в нього.

Слідом за інкасаторським авто їхали спільники вбивці. Вони перевантажили гроші і підпалили машину. Наступного дня нападник інкасатор вийшов на роботу в банк.

Ще тоді працівники правоохоронних органів запідозрили його, але підстав затримати не мали. Отже, зловмисник втік, ймовірно, до Росії.

Читайте також: У МВС повідомили подробиці пограбування інкасаторів