Світ
21 листопада 2015
Під час теракту в Малі загинули російські громадяни
Кількість та імена загиблих поки не повідомляються.
news-image

Серед загиблих під час нападу на готель в Малі є російські громадяни, МЗС РФ зробить відповідну заяву після уточнення інформації. Про це повідомила "РИА Новости" офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова, передає «Є!» з посилання на російські ЗМІ.

«20 листопада, відразу ж після отримання інформації про теракт в Малі, російське посольство підключилося до цієї ситуації. На ранок 21 листопада ми можемо підтвердити, що серед загиблих є російські громадяни », - сказала вона.

Після того як буде отримана достовірна інформація про кількість та іменах загиблих, МЗС зробить відповідну заяву, додала представник відомства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні озброєні бойовики здійснили напад на готель Radisson у центрі столиці Малі і захопили в заручники близько 170 осіб. Сили безпеки звільнили захоплених. Повідомлялося про виявлення 27 тіл загиблих. Однак президент Малі Ібрагім Бубакар Кейта заявив, що жертвами нападу стали 19 людей, семеро отримали поранення, два бойовики ліквідовані.