Політика
21 листопада 2015
Заступник голови КМДА Ігор Ніконов йде у відставку
Він планує зайнятися розбудовою індустріального парку в столиці.
news-image

Заступник голови КМДА бізнесмен Ігор Ніконов збирається піти з посади. Причиною стали прагнення чиновника займатися суто інвестиційними проектами. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу "112 Україна", передає «Є!».

«Я хочу побудувати індустріальний парк. Ми зараз займаємося проектом «метро на Троєщину», - заявив Ніконов.

Він зазначив, що цією роботою слід займатися дуже серйозно, не відволікаючись на поточні проблеми. Зокрема необхідно вести переговори з інвесторами, працювати з Верховною радою та Кабінетом міністрів. Ніконов вважає, що ця робота надзвичайно важлива для подальшого стратегічного розвитку столиці, тому він вирішив зосередитись саме на ній.

Бізнесмен розповів, що мер Києва Віталій Кличко запросив його працювати на чиновницьку посаду на один рік, як антикризового менеджера.

«Я тут живу, тут живе 10 моїх дітей, мені хотілося реально допомогти. Ми зайнялися тим, що відразу ж зробили аудит, ми зупинили падіння міста в прірву, ми зайшли в адміністрацію, структурували повністю її роботу, звільнили 400 осіб, які або реально були некомпетентні, або просто крали гроші нещадно нахабним чином, побудували прозору систему управління містом», - підкреслив він.

Ігор Ніконов зауважив, що зараз хоче зайнятися тим, чого Києву дуже не вистачає, тому вимушений піти з посади заступника голови КМДА