Політика
22 листопада 2015
У Кривому Розі зібралося віче(фото)
На мітингу присутній лідер "Самопомочі" Андрій Садовий.
news-image

22 листопада о 12:00 на центральній площі Кривого Рогу зібралося народне віче. Причиною зібрання містян стало рішення суду, який відхилив усі скарги кандидата на посаду міського голови від партії "Самопоміч" Юрія Милобога й віддав перемогу кандидату від "Опозиційного блоку" Юрію Вілкулу, не зважаючи на численні порушення під час голосування. Фото мітингу розмістив у Facebook народний депутат Ярослав Маркевич, який перебуває на місці подій, повідомляє «Є!».

Містяни, які обурені масовими фальсифікаціями з боку кандидата від "Опозиційного блоку", збираються відстоювати свою правоту. Акція протесту обіцяє бути довготривалою. Адже Маркевич порадив мітингувальникам йти на площу не з пустими руками.

"Одягайтеся тепло, беріть бутерброди і термос з чаєм, ну ви в курсі - не вперше", - написав нардеп.

За інформацією місцевого ресурсу 0564, на народному віче присутні депутати Семен Семенченко, Єгор Соболєв, Олег Березюк, Володимир Парасюк, Ярослав Маркевич, Микола Колесник, а також мер Львова та лідер "Самопомочі" Андрій Садовий.

"Я приїхав, щоб підтримати Юрія Мілобога і щоб подякувати вам за те, що ви маєте силу і твердість захистити своє право ...", - наголосив Садовий.

За інформацією, організатори вирішили прибрати з площі будь-яку партійну символіку, залишити лише прапори України.