Політика
22 листопада 2015
Мешканці Кривого Рогу дали владі тиждень на встановлення справедливості(відео)
Потім у місті може настати народовладдя.
news-image

Народне віче, яке пройшло 22 листопада на головній площі Кривого Рогу, було присвячене нелегітимності виборів та численним фальсифікаціям, які зафіксували під час волевиявлення. Проте у намаганні досягти справедливості містяни ладні йти далі. Про це повідомив у Facebook народний депутат від партії "Самопоміч" Семен Семенченко, передає «Є!».

Екс-комбат батальйону "Донбас" зазначив, що мітингувальники одноголосно проголосували за те, щоб влада за тиждень вирішила суперечку з виборами міського голови Кривого Рогу правовим шляхом.

"Якщо цього не станеться - в неділю 29 листопада в Кривому Розі люди встановлять пряме народовладдя", - наголосив нардеп.

Семенченко зауважив, учасники мітингу не збиралися захоплювати міськраду. Вони зайшли в приміщення, бо мають на це повне право. Саме тому й залишили напис на стіні "Влада належить людям". Муніципальну гвардію, за словами нардепа, ніхто не чіпав, вони добровільно самі пішли з приміщення. 

Семенченко також висловив обурення тим фактом, що деякі телеканали повідомили про декілька сотен містян, котрі були присутні на віче. Для переконливості нардеп додав панорамне відео, де можна побачити щонайменше декілька тисяч мешканців Кривого Рогу, які взяли участь у акції протесту.

"Спасибі Криворіжцям за енергію, напір, активність, мудрість і витримку. У нас все вийде!", - наголосив нардеп.