Події
23 листопада 2015
У Криму цілу добу не працюватимуть навіть генератори
"Укренерго" готове відновити електропостачання Криму за чотири доби, проте палива на анексованому півострові залишилось лише на три.
news-image

Як повідомляє «Є!», бригади держпідприємства "Укренерго" готові впродовж чотирьох діб ліквідувати наслідки вибухів електроопор у Херсонській області.

Про це на засіданні оперативного штабу під керівництвом голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Путілова заявив керівник Херсонських магістральних електромереж "Укренерго" Ігор Босько.

Техніка та матеріали готові. Бригади "Укренерго" готові протягом чотирьох діб ліквідувати наслідки вибухів, - зазначив він. - На даний момент ремонтні бригади і техніка підприємства знаходяться на базі в Новій Каховці".

У Херсонській ОДА кажуть, що коли відбудеться ліквідація наслідків вибухів, залежить від результатів переговорних процесів, які ведуть ініціатори блокади з керівництвом країни.

За даними МНС Росії, палива для підтримки роботи автономних джерел електроживлення в Криму залишилося всього на три дні, то ж дизельні генератори не забезпечать електроенергією лікарні півострова до відновлення постачання.

Нагадаємо, у Криму 22 листопада сталося відключення електроенергії, що надходить на територію півострова з материкової частини України.

 

Читайте також: Росія підігнала танки та "Гради" до лінії розмежування між Кримом та Херсонщиною