Події
24 листопада 2015
Путін ображений, що Туреччина звернулась до НАТО, а не до нього
Замість того, щоб негайно налагодити з РФ необхідний контакт, турецька сторона звернулася до своїх партнерів по НАТО для обговорення ситуації навколо збитого Су-24.
news-image

Влада Туреччини діє так, ніби це РФ збила турецький літак, зазначив президент РФ Володимир Путін під час зустрічі в Сочі з королем Йорданії Абдаллою ІІ, пише «Є!» з посиланням на російські джерела.

Трагедія з російським літаком Су-24, збитим турецькими ВВС, матиме серйозні наслідки для відносин Москви і Анкари, також заявив президент РФ.

Ця трагічна подія матиме серйозні наслідки для російсько-турецьких відносин. Ми завжди ставилися до Туреччини як не просто до близького сусіда, а як до дружній державі. Не знаю, кому було потрібно те, що зроблено сьогодні, у всякому разі, не нам, - сказав Путін.
Замість того, щоб негайно налагодити з нами необхідний контакт, наскільки нам відомо, турецька сторона звернулася до своїх партнерів по НАТО для обговорення цього питання, як ніби це ми збили їх літак, а не вони наш, - зазначив президент РФ.

Нагадаємо, у вівторок російський літак Су-24 був збитий турецькими ВПС за порушення повітряного кордону. 

Читайте також: НАТО скликає екстрену нараду через інцидент з російським Су-24