Суспільство
26 листопада 2015
Колишній соратник Азарова вчинив самогубство
Бізнесмен Ігор Сотуленко викинувся з вікна.
news-image

У Києві 25 листопада о 7 годині ранку покінчив життя самогубством бізнесмен Ігор Сотуленко, якого пов'язують з екс-прем'єр-міністром України Миколою Азаровим через колишні спільні бізнес-інтереси. Про подію повідомляє ТСН, передає «Є!».

Як повідомляється, Сотуленко працював у керівництві "Укрексімбанку", "Ощадбанку" та володів автотрейдинговою корпорацією. 

Правоохоронні органи повідомляють, що екс-соратник Азарова викинувся з вікна особистої квартири у центрі столиці. Перед фатальним вчинком він написав предсмертну записку.

Сотуленко був винен державі 375 млн гривень. Цю суму його забов'язав виплатити Печерський районний суд міста Києва, адже його компанії - ТОВ "Автоінтернешнл Метрополіс" (АІМ), ПАТ "Завод комунального машинобудівництво" - виявилися банкрутами. Після суду у вересні 2014 бізнесмен намагався оскаржити рішення й перевести вирішення справи до Кіпру, але Верховний суд України відхилив клопотання.

Нагадаємо, раніше життя самогубством покінчили екс-регіонали Михайло Чечетов, який теж викинувся з вікна, та Олександр Пеклушенко - він застрелився.