Події
27 листопада 2015
У Криму запрацювали польові кухні
На півострові розгортаються містечки життєзабезпечення.
news-image

МНС Росії розгорнуло містечки життєзабезпечення з польовими кухнями в чотирьох населених пунктах Криму. Про це повідомили в прес-службі відомства, передає «Є!».

Через зниження температури повітря силами МНС розгорнуті чотири містечки життєзабезпечення з польовими кухнями і організовано харчування у містах Щолкіне, Ялта, Алупка та селищі міського типу Гаспра, - сказав представник МНС.

Додатково до Криму відповідно до рішення керівництва МНС прибуло угруповання в кількості 92 людини і 44 одиниць техніки, доставлено сім містечків життєзабезпечення.

Два з них розгортаються в Сімферополі і один - в Армянську, - розповіли в міністерстві.

Планується розгорнути ще 6 містечок - у Феодосії, селищі Жовтневе, Первомайському, селі Ново-Федорівка Сакського району, Ялті та селищі Чорноморське.

Всього в Криму працюють 40 оперативних груп Головного управління МНС.
Як правило, містечки життєзабезпечення являють собою надувні модулі, в яких може розміститися і їдальня, і відділення банку, і пошта, і кімнати відпочинку, і медпункт. У них входять і польова кухня, і електростанції, що дозволяють зарядити мобільний телефон, а також намети, де можна отримати необхідну допомогу.