Події
27 листопада 2015
З міліції у поліцію та "люстрація" прокурорів: слідчі продають відповіді на тести переатестації за 300 доларів (ФОТО)
Українські хакери отримали листування слідчих Шевченківського райвідділу Києва, які продають міліціянтам та працівникам прокуратури відповіді на тести для переатестації.
news-image
Як повідомляє «Є!» із посиланням на групу хакерів, які надіслали листа до редакції із даними матеріалами, слідчі Шевченківського райвідділу міліції зробили непоганий бізнес, допомагаючи своїм колегам та співробітникам з прокуратури залишитися у системі та перейти на роботу до поліції або не бути люстрованими у прокуратурі.
Ці люди повинні сидіти за ґратами, або хоча б не працювати у правоохоронних органах, але вони дивним чином проходять переатестацію та отримують посади у поліції та у "оновленій" прокуратурі, - зазначають патріоти. - Цим повинна займатися прокуратура, але вони тільки роблять видимість роботи. Ті ж самі прокурори купують відповіді за тисячу доларів. Міліціонерам проходження переатестації обходиться у 300 у.о".
За даними активістів, які отримали листування корумпованих правоохоронців, на розробку даних тестів Україна виділяла дуже багато грошей, але питання до переатестаційного іспиту були просто переведені з грузинської - там вводили таку ж саме систему під час реформування.
То ж, куди ділися шалені гроші, які були потрачені з бюджету? - запитують хакери. - Чому військові ЗСУ гинуть за нашу країну на передовій, чому роботу СБУ можна побачити у постійних затриманнях сепаратистів, корупціонерів та проросійських "крис" у своїх рядах, а "бриліантова" прокуратура та продажна міліція сидять в своїх теплих місцях?". 
Читайте також: У Києві та Київській області будуть звільнені 37,47% колишніх міліціонерів - Аваков