Політика
27 листопада 2015
В "Самопомочі" прокоментували скандал у Дніпропетровську
Представники політсили виступили проти присяги нового мера міста Бориса Філатова.
news-image

Новообраний мер Дніпропетровська Борис Філатов 27 листопада приступив до виконання обов'язків міського голови Дніпропетровська. Але під час присяги представники деяких політичних сил виступили проти порушення закону, адже через бюрократичні перипетії Філатов не зміг скласти мандат депутата й буде сумісником, що по факту є протизаконно, повідомляє «Є!» з посиланням на прес-службу "Самопомочі".

Конфлікт у Філатова виник саме з представниками "Самопомочі", адже він очікував на підтримку від них, а не одноголосний виступ з представниками "Опозиційного блоку", запевняє нардеп.

У "Самопомочі" засудили своїх однопартійців у Дніпропетровській міськраді, зазначивши, що вони керувались виключно юридичними нормами, а не особистою неприязню до особи мера.

"Політрада “Об’єднання "Самопоміч" заявляє, що фракція керувалась виключно юридичною процедурою, і така позиція в жодній мірі не визначає її ставлення до особи Бориса Філатова, якого громада міста обрала своїм міським головою", - повідомили у політсилі.

У партії зазначили, що вони завжди керуються буквою закону, а не особистими вподобаннями. Втім вони планують надалі працювати у тандемі з мером, якого обрали дніпропетровчани.