Суспільство
27 листопада 2015
"Житомирським ласощам" приходиться не солодко
Підприємство знову опинилося в епіцентрі скандалу.
news-image

Кондитерська фабрика "Жітомірські ласощі" з 2010 року стала епіцентром боротьби акціонерів, які не можуть поділити такий "ласий" шматок. Про ситуацію навколо підприємства пише радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Він повідомляє й про те, що серед акціонерів є громадяни США та України, передає «Є!».

"На сьогоднішній день у відповідності з рішеннями судів, які набрали законної сили, право власності та управління повернуто тим особам, які володіли і управляли даним підприємством до приходу до влади режиму Януковича в 2010 році", - зробив допис у соцмережі Геращенко.

Чиновник наголосив, що конфлікт давно мав вичерпатись, адже володіти підприємством має той, на чиєму боці закон. Геращенко підкреслює, що володіння "Житомирськими ласощами" приписували й Сергію Пашинському, й Юрію Іванющенку, й Андрію Портнову. Навколо підприємства була справжня інформаційна війна, бо у ЗМІ періодично публікувались, як щирі, так і замовні доводи.

"Після десятків рішень судів та рішень правоохоронних органів у цій справі, тисяч сторінок справ, в Україні набереться навряд чи більше трьох десятків осіб, які знають реально, хто правий в цьому корпоративному конфлікті, а хто винен", - наголосив нардеп.

Того, хто за рішенням суду зараз є власником кондитерської фабрики "Житомирські ласощі", Геращенко так і не назвав. Лише зазначив, що володіти майном повинен законний власник.